Voorstellen

Wilma

Mijn naam is Wilma van Praag en ik ben woonachtig in Zoetermeer. Op dit moment heb ik 2 Ragdoll katten. Een kater genaamd Puck en een poes genaamd Lady. Dit zijn broer en zus en ze zijn geboren op 26 juni 2009.

Ook is er in ons gezin nog een huis, tuin en keukenkat die waarschijnlijk geboren is in 1994. Dit is puur een schatting. Hij is ooit aan komen lopen en nooit meer weggegaan.

Sinds augustus 2013 is Djuna bij ons komen wonen. Hij is een Nova Scotia Duck Tolling Retriever. Geboren op 6-7-2013.

Verder heb ik vroeger herders gehad. De eerste herder, Wodan, was een langharige herder, daarna kwam Ciska, zij was een Mechelse herder en de laatste herder was Cita, een duitse herder. De laatste aanwinst was Missy, zij was een boomertje. Helaas is zij maar 4 jaar oud geworden. Zij was vanaf het begin niet helemaal in orde. Zij is nooit zindelijk geworden, had hartklachten, angstneuroses, nierproblemen en epilepsie. Zij is niet oud geworden, maar ik mag wel zeggen dat zij een kort maar liefdevol leven heeft gekend.

Op dit moment ben ik betrokken bij de hondenschool Zoetermeer bij de afdeling flyball. Een heel leuk actiespel voor honden.Tevens geef ik bij dezelfde hondenschool puppyles.

Verder hebben wij vogels, vissen, cavia’s, en ratten gehad. Aan ervaring ontbreekt het mij dan ook niet.

In september 2010 heb ik Widio opgestart. En ik kan wel zeggen dat een droom is uitgekomen. De “zaken” gaan goed en het is mooi om te zien dat de wat angstige honden een stuk rustiger zijn geworden sinds ze in de dagopvang zitten. Niets zo gezellig om de hele dag een soortgenoot om je heen te hebben.

Op deze manier snijdt het mes aan twee kanten. U bent geholpen want u weet dat uw huisdier in goede handen achterblijft en ik kan zoveel mogelijk met dieren omgaan.


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS